Gra miesiąca - głosowanie w sprawie zasad zakładania wątku
- Deem
- Has thanked: 457 times
- Been thanked: 318 times
Re: Gra miesiąca - głosowanie w sprawie zasad zakładania wątku
275 głosów w ankiecie na temat, który „nikogo nie interesuje” to dosyć dużo „niezainteresowanych”
Nie żeby coś, mnie też to nie interere, tak długo jak temat w ogóle istnieje, ale klikłem
Nie żeby coś, mnie też to nie interere, tak długo jak temat w ogóle istnieje, ale klikłem
Immanentnie abstrahując od transcendentalnych dywagacji, w kierunku pejoratywnych aczkolwiek konstruktywnych rekapitulacji, dochodzimy do konkluzji, że ewenement jest ewidentnym paradoksem.
Ankieta pokazuje, że większości wszystko jedno, ale jest grupa osób, której przedwczesne wrzucanie wątku przeszkadza. Skoro tym najliczniejszym wszystko jedno, to czemu nie dopieścić reszty?JollyRoger90 pisze: ↑01 sie 2024, 14:51 Poza tym ankieta już jasno określiła czego oczekuje społeczność.
Bo dopieszczac trzeba tworzących treści w tych watkach a nie czytających.Padre pisze: ↑01 sie 2024, 16:59Ankieta pokazuje, że większości wszystko jedno, ale jest grupa osób, której przedwczesne wrzucanie wątku przeszkadza. Skoro tym najliczniejszym wszystko jedno, to czemu nie dopieścić reszty?JollyRoger90 pisze: ↑01 sie 2024, 14:51 Poza tym ankieta już jasno określiła czego oczekuje społeczność.
Jak komuś nie pasuje że wątek powstał za wcześnie to niech nie czyta od razu tylko wróci do tematu pod koniec miesiąca.
Jeśli dodatkowe wymagania mają zniechęcić cześć ludzi do udzielania się w tych tematach to jaki jest sens je wprowadzać?
Piekny fikołekPadre pisze: ↑01 sie 2024, 16:59Ankieta pokazuje, że większości wszystko jedno, ale jest grupa osób, której przedwczesne wrzucanie wątku przeszkadza. Skoro tym najliczniejszym wszystko jedno, to czemu nie dopieścić reszty?JollyRoger90 pisze: ↑01 sie 2024, 14:51 Poza tym ankieta już jasno określiła czego oczekuje społeczność.
-
- Has thanked: 255 times
- Been thanked: 250 times
Trzecia opcja mówi o braku ograniczeń i nie stawania po żadnej ze stron. Czy ktoś założy pierwszego dnia miesiąca czy ostatniego to nam to wisi.Padre pisze: ↑01 sie 2024, 16:59Ankieta pokazuje, że większości wszystko jedno, ale jest grupa osób, której przedwczesne wrzucanie wątku przeszkadza. Skoro tym najliczniejszym wszystko jedno, to czemu nie dopieścić reszty?JollyRoger90 pisze: ↑01 sie 2024, 14:51 Poza tym ankieta już jasno określiła czego oczekuje społeczność.
On to wie - po prostu postanowił zamienić tę mało potrzebną dyskusję w trollwątek.samuraj1369 pisze: ↑01 sie 2024, 19:19Trzecia opcja mówi o braku ograniczeń i nie stawania po żadnej ze stron. Czy ktoś założy pierwszego dnia miesiąca czy ostatniego to nam to wisi.Padre pisze: ↑01 sie 2024, 16:59Ankieta pokazuje, że większości wszystko jedno, ale jest grupa osób, której przedwczesne wrzucanie wątku przeszkadza. Skoro tym najliczniejszym wszystko jedno, to czemu nie dopieścić reszty?JollyRoger90 pisze: ↑01 sie 2024, 14:51 Poza tym ankieta już jasno określiła czego oczekuje społeczność.
Postuluję żeby się rozejść i sam tak czynię.
Żeby zdanie "Nie ma to dla mnie znaczenia" zinterpretować jako "Ma to dla mnie ogromne znaczenie" to dopiero trzeba zrobić fikołek. Ale ok, dyskusja generuje negatywne emocje (przy moim udziale, nie wypieram się), więc pozwolę sobie zrobić wszystkim przysługę i zamilknę. Aż tak mi te wczesne publikacje nie przeszkadzają, a jeśli komuś pomagają zebrać myśli na gorąco, to może faktycznie ostatecznie wychodzi na plus.
- mleko
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 4 times
Nie ma to dla mnie znaczenia, miesiąc to miesiąc. - widzę dwie możliwe interpretacje tego
Mi jako wyłącznie "czytaczowi" tych wątków jest absolutnie obojętne kiedy kto pisze - jeśli w "nowych postach" pokażą mi się trzy wątki o grze miesiąca (bo np. ktoś się pośpieszył, a komuś się przypomniało jak to mu się super grało rok temu) to przeczytam wszystkie 3 wątki właściwie nie patrząc jaki miesiąc czytam.
Jak ktoś ma wolny czas, wenę, ochotę niech pisze, bo za tydzień może wena albo chęci miną i będziemy mieli post mniej.
To nie urząd, nie róbmy problemu, że "wniosek" wpłynął za wcześnie / za późno / pieczątka z ziemniaka jest krzywo przybita
- jest mi obojętne - chcecie to zmieńcie na cokolwiek
- jest mi obojętne - niech ludzie piszą kiedy im to wygodne
Mi jako wyłącznie "czytaczowi" tych wątków jest absolutnie obojętne kiedy kto pisze - jeśli w "nowych postach" pokażą mi się trzy wątki o grze miesiąca (bo np. ktoś się pośpieszył, a komuś się przypomniało jak to mu się super grało rok temu) to przeczytam wszystkie 3 wątki właściwie nie patrząc jaki miesiąc czytam.
Jak ktoś ma wolny czas, wenę, ochotę niech pisze, bo za tydzień może wena albo chęci miną i będziemy mieli post mniej.
To nie urząd, nie róbmy problemu, że "wniosek" wpłynął za wcześnie / za późno / pieczątka z ziemniaka jest krzywo przybita
- Curiosity
- Administrator
- Has thanked: 2817 times
- Been thanked: 2500 times
- Kontakt:
Taka była moja intencja, kiedy układałem pytania. Lekcja na przyszłość - komunikować się w sposób, który nie pozostawia miejsca na interpretację.
Jesteś tu od niedawna? Masz pytania co do funkcjonowania forum? Pisz.
Regulamin forum || Regulamin podforum handlowego
Regulamin forum || Regulamin podforum handlowego
Ja to dokladnie tak zrozumialem i tak zaglosowalem.
Niech pisza kiedy im sie to podoba a nie "nakladajcie ograniczenia jakie chcecie, wisi mi to"...
- KurikDeVolay
- Has thanked: 1045 times
- Been thanked: 466 times
-Co byś zjadł?
-Wszystko mi jedno.
-To może pizza-piątki?
-Nie, miało być wszystko jedno!
<3
-Wszystko mi jedno.
-To może pizza-piątki?
<3
-Co byś zjadł?KurikDeVolay pisze: ↑02 sie 2024, 11:11 -Co byś zjadł?
-Wszystko mi jedno.
-To może pizza-piątki?
<3
-Wszystko mi jedno.
-To może styropian?