Coś jak blistery/karty Pokemony?
Idzie nowe?
Po prostu nie ma co myśleć tylko kupować ale masz tam też nowe tereny, wiec karty i kafelki pod to.mmag pisze: ↑24 lis 2023, 19:58 Szaleństwo cenowe to są nowe filozofie, które Poots dodał do Backerkita... Za jedyne 135$ + wysyłka + vat możesz kupić zestaw zawierający 3 ulotki, 6 figurek i jakieś 10 kart I o ile odpały cenowe w KDM nie są niczym nowym, tak przekonywanie Pootsa jak to zszedł z ceną za to, tak bardzo, jak to tylko możliwe to już lekki cyrk Chyba już wolę w tej cenie wziąć nowe Nemesis i to w wersji na bogato
Ceny genialne. Jak ktoś chce wejść to kupi parę kafli taniej niż ktokolwiek zbierający wcześniej. Na takim dealu to spokojnie ja jestem w tyłek 2kafle xDmmag pisze: ↑24 lis 2023, 19:58 Szaleństwo cenowe to są nowe filozofie, które Poots dodał do Backerkita... Za jedyne 135$ + wysyłka + vat możesz kupić zestaw zawierający 3 ulotki, 6 figurek i jakieś 10 kart I o ile odpały cenowe w KDM nie są niczym nowym, tak przekonywanie Pootsa jak to zszedł z ceną za to, tak bardzo, jak to tylko możliwe to już lekki cyrk Chyba już wolę w tej cenie wziąć nowe Nemesis i to w wersji na bogato
Czy to ograsz w najbliższych latach ? Nie sądze. Ale w takiej cenie bym brał, dodatkowo nie płacisz za wysyłkę (vatu od wysyłki w związku z tym też). Zagrasz, jak nie podejdzie to sprzedasz i też będziesz do przodu, a jak podejdzie to zaraz kupisz więcej
Z całego serca bym chciał Cie powstrzymać ale to serio jest świetna okazja Na tyle dobra, że jeden kolega, który już wszystko ma rozważał zakup tego bundla żeby sobie karton wymienić od podstawki (może się ujawni ;p).
Tyle, ze rok temu takiej okazji nie bylo, i dwa lata temu tez nie. Ja na okazje czekalem dwa lata, bo jak wchodzilem w hobby cena byla absurdalna i sie nie doczekalem, kupilem z seconhandu, w calkiem niezlej uwazam cenie, a i tak wychodzi na to, ze przeplacilem w opor...
I już musisz rozpowiadać xD W sumie kusi nawet by mieć dodatkowy komplet figurek z podstawki i zrobić inne ich połączenia
Ja bym w tej cenie brał komplet. Otwierasz podstawkę, ogrywasz. Jak siądzie to masz po taniości KDM. Jak nie, to straty wielkiej nie będziesz miał, a jak na kolejnym BF cena się nie powtórzy to zarobisz.
Probe9, Japanczyk, Ardel12, dziękuję. A teraz idę do regału wytypować pudełka do odstrzału, bo właśnie zamówiłem komplet KDM.
Nie zdążyłem się wypowiedziec, ale i tak dodam swoje grosze:
Miśki, trochę podbijam pytanie kolegi. Od siebie dodaję kolejne - czy Core to kompletna gra, czyli taka, którą możemy suplementować dodatkami, ale nie musimy i doświadczenie wciąż jest bardzo fajne. Pytanie nr 2 - na ile core jest regrywalny, tj. czy po porażce, mogę wielokrotnie jeszcze zagrać i losowy układ różnych wydarzeń będzie wciąż wciągający, czy też właśnie wtedy powinna się pojawić suplementacja dodatkami?ArtIO pisze: ↑24 lis 2023, 23:29 Warto kupić Core 1.6 za 327$?
Czy jeżeli nie podejdzie jest szansa że znajdzie się ktoś chętny na zakup? Bo jakby nie patrzyć to ponad 1k złotych.
Jak gra trafiała się na OLX nie pamietam jaka była, ale chyba za drogo
P.S. Jak coś przeczytałem wszystkie wcześniejsze komentarze z dziś
Kampanii nowej nie będzie. Stara była i tam wszystkie te dodatki można było kupić. Teraz po prostu w końcu je wydają lub wkrótce trafią na produkcję.Yorvell pisze: ↑24 lis 2023, 23:37 Widzę, że w zapowiedzi jest Campaign of Death jako duży dodatek pokroju GCE i chyba kilka pomniejszych dodatków z potworami. Dobrze to rozumiem? KS tych rzeczy już miał miejsce czy będzie? Raczej szpeju mam aż nadto w tym momencie ale miło byłoby się odnaleźć w temacie rozwoju tej gry.
Teraz masz najtańszą w historii cenę post kampanijną. Czy będzie taniej w przyszłości, czy sprzedasz od ręki to szczerze nie wiem. Ja sam kupowałem z drugiej ręki po świetnej cenie, ale kolega miał z kampanii, więc i tak miał przebitkę ładną. Czy się zarobi...może. Cena jest świetna za komplet, a jednak rozbijając możemy puścić taniej niż jest na rynku a suma powinna dać cenę wyższą(trzeba zauważyć, że jednak nie każdy wjedzie w komplet, więc po ograniu samej podstawki może zechcieć wziąć dodatki lub GCE i wtedy ssanie rynku będzie, bo cena w sklepie wróci do normy).bajbaj pisze: ↑25 lis 2023, 00:22 Miśki, trochę podbijam pytanie kolegi. Od siebie dodaję kolejne - czy Core to kompletna gra, czyli taka, którą możemy suplementować dodatkami, ale nie musimy i doświadczenie wciąż jest bardzo fajne. Pytanie nr 2 - na ile core jest regrywalny, tj. czy po porażce, mogę wielokrotnie jeszcze zagrać i losowy układ różnych wydarzeń będzie wciąż wciągający, czy też właśnie wtedy powinna się pojawić suplementacja dodatkami?
Po protu WOW
Core to jest kompletna gra i nie potrzebujesz niczego więcej żeby się dobrze bawić jeśli Ci się spodoba. Absolutnie ma żadnych "koniecznych" dodatków. Jeśli gra Ci nie wejdzie na samej podstawce, to jej nie uratują też żadne dodatki. Możesz być pewien, że to nie dla Ciebie giera i już. Nie masz co więcej kombinować w tym temacie. Ja z kolei jak najbardziej znam osoby rozczarowane tym tytułem. Takie wielkie halo o zwykłe turlanie kośćmi???
Miśki, trochę podbijam pytanie kolegi. Od siebie dodaję kolejne - czy Core to kompletna gra, czyli taka, którą możemy suplementować dodatkami, ale nie musimy i doświadczenie wciąż jest bardzo fajne. Pytanie nr 2 - na ile core jest regrywalny,
Nie wiem ile klejenie ale malowanie jak sam się orientowałem to od 100 za figurkę postaci ocalałych, 250 średnie figsy, większe od 500 w górę.bajbaj pisze: ↑25 lis 2023, 12:45 Zostało jeszcze 55h na namysł:-) Core z przesyłką i VAT wychodzi za 364USD, co obecnie przekłada się na nieco ponad 1450PLN . Faktycznie cena znakomita. Wiem, że część z Was zlecało klejenie i malowanie (ja najpewniej też bym to zrobił, bo pierwszego nie znoszę, a w drugim jestem co najwyżej przeciętny). Kojarzycie mniej więcej, jaki to koszt dla core (oczywiście w przybliżeniu), bo dopiero po doliczeniu do kosztu gry będę znał całkowity rzeczywisty koszt tej zabawy .