adrturz pisze: ↑24 lip 2024, 15:52 Aktualizacja wydawnicza (tylko wersje polskie):
Ekspedycje: Tryby zepsucia - Październik 2024
Ekspedycje: Pakiet naprawczy - Październik 2024
Niespodzianka - Październik 2024
Viticulture (dodruk) - Październik 2024
1920: Nest of Eagles - późny Q4 2024 (do backers) / Q1 2025 (w sklepie)
Bretwalda - Q2 2025
TRIUMPH - Q2 2025
Scythe (dodruk z dodatkami) - Q2/Q3 2025
Hannibal - Q3 2025
(Oficjalny) Phalanx - porozmawiajmy o planach wydawniczych
- tomuch
- Has thanked: 165 times
- Been thanked: 190 times
Re: (Oficjalny) Phalanx - porozmawiajmy o planach wydawniczych
A o Coalitions już zapomnieliście? tam chyba też wersja polska była, chociaż już nie pamiętam, bo to w poprzedniej erze było...
kolekcja
rabaty: Planszostrefa 11%, Planszomania 7%, 3trolle 7%, Rebel 5%, Cdp 5%, Aleplanszowki 5%, Mepel 5%
rabaty: Planszostrefa 11%, Planszomania 7%, 3trolle 7%, Rebel 5%, Cdp 5%, Aleplanszowki 5%, Mepel 5%
- psia.kostka
- Has thanked: 546 times
- Been thanked: 1233 times
O, "Godzina Zero" do Twilight StruggleNiespodzianka - Październik 2024
Spoiler:
Szukam/Kupie: Doomtown: Reloaded, Xcom, Fanzin Sherwood #1;
#KolekcjonujeRabaty [DobraKarmaWraca][WarszawskiKolektyw][WawHub] ʕ•ᴥ•ʔ
#KolekcjonujeRabaty [DobraKarmaWraca][WarszawskiKolektyw][WawHub] ʕ•ᴥ•ʔ
Coalitions - tu będą większe aktualizacje.
W tym przypadku, to zawsze była opcja nieoficjalna - być może będziemy mieć kilka takich zestawów, ale tu nie możemy obiecać. Automy zawsze pochodziły z puli reklamacji (ich liczba zależna jest od dobrej woli naszego partnera). Gdyby coś udało się z tym zrobić - będziemy komunikować i prawdopodobnie udostępnimy to w naszym sklepie.
Samodzielna, nowa gra (lokalizacja)psia.kostka pisze: ↑25 lip 2024, 17:34O, "Godzina Zero" do Twilight StruggleNiespodzianka - Październik 2024
Spoiler:
- emoprzemoc
- Has thanked: 1003 times
- Been thanked: 293 times
Czyyyżby kryptonim "Keep" od Stonemaier? Aż za bardzo pasuje pod niespodziankę, skoro nawet oryginalny wydawca wciąż trzyma to w sekrecie.
Choć to oznaczałoby premierę równoległą z angielską, bo Keep ma wpisany Q4 2024 jako datę premiery...
-
- Has thanked: 125 times
- Been thanked: 213 times
A Gest of Robin Hood staiwiamemoprzemoc pisze: ↑26 lip 2024, 01:28Czyyyżby kryptonim "Keep" od Stonemaier? Aż za bardzo pasuje pod niespodziankę, skoro nawet oryginalny wydawca wciąż trzyma to w sekrecie.
Choć to oznaczałoby premierę równoległą z angielską, bo Keep ma wpisany Q4 2024 jako datę premiery...
Preferuje: średnie/ciężkie euro, rywalizacja. Gram we wszystko :D
Niezwiązany z branżą.
NA SPRZEDAŻ Tidal Blades Wieczna Zima+dodatki Era Innowacji-insert Redrewno Woodcraft i inne
Niezwiązany z branżą.
NA SPRZEDAŻ Tidal Blades Wieczna Zima+dodatki Era Innowacji-insert Redrewno Woodcraft i inne
Ale przecież to już jest zapowiedziane przez Phalanx. Żadna to niespodzianka.tomp pisze: ↑26 lip 2024, 22:26 albo to => Lords of heaven
obejrzałem materiał z jakiegoś konwentu, zapowiada się interesująco.
ah, nie zauważyłem tego na liście opublikowanej przez adrturz w poprzednich postach.copychef pisze: ↑27 lip 2024, 07:32Ale przecież to już jest zapowiedziane przez Phalanx. Żadna to niespodzianka.tomp pisze: ↑26 lip 2024, 22:26 albo to => Lords of heaven
Zachęcam do poznania skali ocen BGG
Lords of Heaven zapowiedziane, to też niespodzianka (gra ma wiele zaskakujących rozwiązań), ale to nie to... Niespodzianka to lokalizacja, a LoH to nasz projekttomp pisze: ↑27 lip 2024, 16:25ah, nie zauważyłem tego na liście opublikowanej przez adrturz w poprzednich postach.copychef pisze: ↑27 lip 2024, 07:32Ale przecież to już jest zapowiedziane przez Phalanx. Żadna to niespodzianka.tomp pisze: ↑26 lip 2024, 22:26 albo to => Lords of heaven
Miałeś rację. Stamp Swamp (https://stonemaiergames.com/games/stamp ... eid=UNIQID).
Localization Partners: (...) Phalanx (Poland), (...)
no i po niespodziance
- japanczyk
- Moderator
- Has thanked: 3559 times
- Been thanked: 3613 times
@adrturz takie pytanko - czyj to genialny pomysł żeby w late pledge bretwaldy nie dało się kupić kompletnej gry (bo z tego co widzę artifacts i Bishop są tylko jeśli się wspierało podczas kampani)
Musze powiedzieć że błyskotliwy pomysł na zniechęcenie do wsparcia w LP
Sprzedam: (S) Redukcja kolekcji! 100+ tytulow: Pagan i inne
Moje Zbiórki na KS: tu
https://buycoffee.to/japanczyk
- Hardkor
- Has thanked: 1479 times
- Been thanked: 1012 times
- Kontakt:
A to na pewno
Posiadam najwyższy (3%) rabat w aleplanszowki - jeśli chce skorzystać to daj znać. Jestem prawie ciągle przy komputerze (praca zdalna), więc szybko odpiszę :)
Jest możliwość zakupu tych dodatków (nie są one dodawane gratis jak na kampanii): https://gamefound.com/en/projects/phala ... edge-18355japanczyk pisze: ↑24 sie 2024, 23:47 @adrturz takie pytanko - czyj to genialny pomysł żeby w late pledge bretwaldy nie dało się kupić kompletnej gry (bo z tego co widzę artifacts i Bishop są tylko jeśli się wspierało podczas kampani)
- japanczyk
- Moderator
- Has thanked: 3559 times
- Been thanked: 3613 times
Nie maadrturz pisze: ↑25 sie 2024, 11:09 Jest możliwość zakupu tych dodatków (nie są one dodawane gratis jak na kampanii): https://gamefound.com/en/projects/phala ... edge-18355
Sprzedam: (S) Redukcja kolekcji! 100+ tytulow: Pagan i inne
W Late Pledge Artefakty są częścią Vanished Kingdoms, a Bishop w Danelag.japanczyk pisze: ↑25 sie 2024, 11:42Nie maadrturz pisze: ↑25 sie 2024, 11:09 Jest możliwość zakupu tych dodatków (nie są one dodawane gratis jak na kampanii): https://gamefound.com/en/projects/phala ... edge-18355
Ale rozumiem skąd zamieszanie, tam określony jest jako Berserker Expansion (poprawimy, dzięki za zwrócenie uwagi).
Cześć,
chcę tylko dać znać, że jeżeli poszukujecie informacji na temat Lords of Heaven, to najlepiej śledzić wątek gry: viewtopic.php?p=1662395&hilit=Lords+of+Heaven#p1662395
chcę tylko dać znać, że jeżeli poszukujecie informacji na temat Lords of Heaven, to najlepiej śledzić wątek gry: viewtopic.php?p=1662395&hilit=Lords+of+Heaven#p1662395
Hej,
jakieś plany dodruku Władców Ziemi w przewidywalnym czasie? Bo poprzedni to delikatnie mówiąc szybko został sprzedany.
W sklepach nakład wyczerpany albo kosmiczne jednostkowe ceny.
jakieś plany dodruku Władców Ziemi w przewidywalnym czasie? Bo poprzedni to delikatnie mówiąc szybko został sprzedany.
W sklepach nakład wyczerpany albo kosmiczne jednostkowe ceny.
W najbliższym czasie nie. Na ten moment dostępna w sprzedaży jest siostrzana gra - Władcy Oceanu.
- louiscyphre
- Has thanked: 109 times
- Been thanked: 74 times
Poproszę polską wersję dodatku do Rocketmena.
W trakcie kampanii? Bo ta zniżka dla oryginalnych backerów na nic mi jest, jeśli dodatek będzie tylko w wersji angielskiej.
Tak, w tym samym pre-orderze